Na het overlijden van ons pap komen we via uitvaartverzorging Briensveld voor de eerste keer in contact met Jeanny, een bijzonder lieve vrouw!

Vanaf het eerste moment voelt het heel vertrouwd met Jeanny, zij is attent, meelevend, invoelend, komt met goede tips, heeft alle geduld en is een luisterend oor. Alles is mogelijk qua fotograferen bij Jeanny, niets is teveel. Zij heeft oog voor kleine details en dat zien we terug aan de mooie beelden in het prachtige fotoalbum en de fotoreportage. 

Door Jeanny kunnen we steeds terugblikken op het liefdevolle afscheid van ons pap, van het thuis afscheid nemen tot de laatste momenten in het crematorium en daar zijn we haar heel dankbaar voor!

Dank je wel, lieve Jeanny!

Kinderen en kleinkinderen van Dries Albers

 

Ons lieve mam is niet meer.....                                                                  Maar de laatste dagen dat ze nog in ons midden was, wilde wij vast laten leggen. We kregen het nummer van Jeanny, belde haar en ze kwam meteen. Dit voelde gelijk goed. Ze vertelde hoe ze werkte en we konden al onze wensen kenbaar maken. Ook zei ze ik ben er maar jullie zullen niet merken dat ik er ben en ik kom zo vaak jullie me nodig hebben. Het contact is fijn, reageert meteen op je vragen, appjes en komt haar afspraken na. Een lieve vrouw die hele mooie emotionele momenten vast legt met haar camera. Dit doet ze goed. Erg mooi gedaan. Wij als familie zijn Jeanny dan ook heel erg dankbaar voor het mooie resultaat.                                                                                        Jeanny dankjewel.

Familie Boom 

 

Je bent een prachtig mens, je was aanwezig en ook weer niet. Ik weet nog dat ik op dag van het sluiten van de kist vroeg of het niet te lang duurde voor jou. Voelde me bezwaard. Maar jij had alle tijd en bleef rustig toe kijken. Ik begrijp dat je dit vak bent gaan doen, je doet dit werkelijk met je hart. Nogmaals dank!

Familie Van Bree

 

Wij zijn Jeanny dankbaar voor de foto's die ze gemaakt heeft voor en tijdens de uitvaart van onze moeder.

Jeanny heeft een heel prettige aanwezigheid en geeft je alle ruimte en tijd die je nodig hebt. Ze is zelfs eerder teruggekomen van haar vakantie om bij het sluiten van de kist te kunnen zijn.

Tijdens de uitvaart heeft ze prachtige foto's gemaakt terwijl wij dat niet gemerkt hebben. Na de uitvaart hield ze ons goed op de hoogte: we hadden het fotoboek zo in handen.           

Dank je wel Jeanny!

Familie Van Bergen

 

We zijn heel blij en dankbaar voor de hele mooie herinnering die door Jeanny is gemaakt. Dit is een herinnering voor altijd. De uitvaart gaat snel aan je voorbij, dus de foto's zijn mooi om terug te kunnen kijken. Zeer dankbaar zijn we door de professionele en warme benadering.

Mieny en Gea Ritmeijer

 

Venray, 11 januari 2023

Het contact en de samenwerking met Jeanny tijdens het afscheid van onze vader hebben wij als zeer warm en persoonlijk ervaren. Tijdens het  kennismakingsgesprek was ons gevoel al meteen goed. Ze heeft duidelijk uitgelegd hoe zij te werk ging en was zeer betrokken, waardoor alles heel goed en fijn verliep. Het voelde heel vertrouwd om haar om ons heen te hebben tijdens de momenten van afscheid en de afscheidsdienst zelf. Jeanny was eigenlijk in zekere zin "onzichtbaar" gedurende het hele proces, maar voor ons juist heel voelbaar en integer aanwezig, wat tot uiting komt op de prachtige foto's die ze gemaakt heeft. Het voelt heel fijn om nu een fotoboek als dierbare herinnering te mogen hebben waarin alles respectvol en met liefde is vastgelegd. Daar zijn we Jeanny heel erg dankbaar voor. 

Familie Van Dijck 

 

Het was heel fijn om foto's van de uitvaart van vader te hebben. Op zo'n dag krijg je niet alles mee en door de foto's kun je later op je gemak alles nog eens rustig bekijken. Het geeft ook troost om het allbum vaker te bekijken. Het fijne is ook dat Jeanny de foto's in een album zet, want dan zitten meteen alle foto's netjes bij elkaar en blijft het klusje niet liggen. Jeanny weet waar ze moet gaan staan, waardoor ze wel van dichtbij alles goed kan zien, maar niet storend is. Voor de uitvaart heb je samen een gesprek over je wensen. We zijn tevreden over Jeanny's werk. Dank je wel.

Familie Reintjes

 

Ontzettend blij en dankbaar voor de foto’s die Jeanny heeft gemaakt.Tweemaal heeft Jeanny dit voor ons gedaan. De manier waarop Jeanny te werk gaat voelt heel vertrouwt, liefdevol en absoluut niet storend. Je hebt niet eens in de gaten dat ze er is, maar weet wel op de juiste momenten de mooie en verdrietige momenten vast te leggen. Persoonlijk kwam Jeanny het herinneringsboek en de foto’s afgeven en we zijn ontzettend dankbaar voor het eindresultaat. Dankzij de prachtige foto’s herleven we de dag en alles eromheen weer opnieuw. Mocht je ooit, net als ons, twijfelen over het laten fotograferen van een afscheid? Ik raadt het zeker aan! Top fotograaf en lieve vrouw!

Familie Wismans

 

Jeanny heeft bij de uitvaart van onze vader foto's gemaakt. Jeanny heeft alle momenten heel mooi vastgelegd, ze is heel discreet en respectvol op de achtergrond. Ze heeft er een heel mooi fotoboek van gemaakt. Het fotoboek is voor ons heel waardevol, en met name omdat destijds onze kinderen heel jong waren. Jeanny is een warme, lieve vrouw die op een hele fijne manier voor ons hele emotionele herinneringen op een mooie manier heeft vastgelegd.

S. Spreeuwenberg

 

Venray, 18 september  2017

Met veel respect hebben wij afscheid genomen van mijn dierbare man, onze geliefde vader. Hier begeleid door paarden, die een grote rol hebben gespeeld in zijn leven. Op uiterst professionele wijze gefotografeerd door Jeanny Jenniskens, die hier ons verdriet combineert met de laatste wens van onze dierbare.

Familie Verschuuren

 

Toen mijn vader in 2016 overleed wilde ik graag foto's van de uitvaart hebben. De dagen rondom een overlijden zijn vrij druk en je krijgt het gevoel dat je hier en daar wat stukjes van de dag mist. Het zou een bijzondere uitvaart van mijn vader worden die op de binnenplaats van onze monumentale boerderij plaats zou vinden. Enerzijds wilde ik de foto's voor mezelf en voor mijn familie in Australië en Nieuw Zeeland, maar het was voor mij nog belangrijker dat ik een tastbare herinnering voor mijn dementerende moeder zou hebben. Door middel van een fotoreportage zou ik mijn moeder terug kunnen laten kijken naar de uitvaart op de momenten dat zij het gevoel had dat ze er helemaal niet bij was geweest. Via uitvaartonderneming Briensveld kwam ik in contact met Jeanny. De dag voorafgaand aan de uitvaart kwam Jeanny langs om kennis te maken en onze wensen door te spreken. Het contact tussen ons verliep meteen heel fijn en natuurlijk en het voelde helemaal niet vreemd dat zij voor en tijdens de uitvaart aanwezig was om foto's te maken. Ook toen mijn moeder is overleden heb ik Jeanny weer gevraagd om een fotoreportage van de uitvaart te maken. Het zijn beide keren hele mooie, sfeervolle maar vooral ook respectvolle foto's geworden waar ik nog steeds met een warm gevoel naar kijk.

Anita Baken